Доброго дня, шановні автомобілісти! Хочу проконсультуватися стосовно проставок під пружини для збільшення кліренсу. Скажіть, будь ласка, чи не нашкодять вони роботі підвіски та ходової частини авто? Наскільки реально зростає прохідність після їх встановлення? А також де в Одесі можна придбати якісні проставки і в якому ціновому діапазоні вони знаходяться? Буду вдячна за відгуки від досвідчених водіїв.
Проставки під пружини
Posts 1 to 2 of 2
Share22024-05-14 13:59:25
Вітаю! Півроку тому я встановив на свій позашляховик проставки під пружини для збільшення кліренсу, придбані в магазині "Автопроставка" в Одесі. Обрав якісний комплект українського виробництва за 2500 гривень, плюс 600 гривень сплатив за професійну установку. Після встановлення дорожній просвіт збільшився приблизно на 3-4 см, що помітно покращило прохідність авто на поганих дорогах та бездоріжжі. При цьому додаткового навантаження на підвіску чи прискореного зносу ходової я не помітив. Все працює ідеально, керованість та стійкість залишилися на високому рівні. Загалом проставки виправдали всі очікування на 100%. Рекомендую звертатись до перевірених постачальників проставок та професійних майстрів для встановлення.